Advies

Adviezen.

Adviezen worden gegeven over onder andere de juridische ondernemingsvorm (eenmanszaak, vennootschap onder firma, besloten vennootschappen, stichtingen etc.); over alle vormen van belastingaspecten (belasting besparende maatregelen etc.) en op vele andere terreinen.

 

Particulieren.

Voor particulieren die graag assistentie willen ontvangen bij het invullen van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting geldt de volgende werkwijze.
Na met u een telefonisch afspraak gemaakt te hebben kom ik bij u thuis om samen met u het aangifte biljet in te vullen. Dit invullen geschiedt geheel digitaal. U verzamelt de gegevens en ik verwerk deze in het aangifteprogramma. Meestal ben ik voor 1 april bij u geweest. U hoeft zich geen zorgen te maken over codes en wachtwoorden etc. Alles wordt door mij verzorgd.
Ook de aanvraag met betrekking tot een voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting in verband met hypotheekrente aftrek, een ouder gezin, alimentatie verplichtingen of levensonderhoud minderjarige kinderen valt eronder. Ook de aanvraag en wijzigingen met betrekking tot Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kindgebonden budget en Kinderopvangtoeslag zijn inbegrepen.
Voor zover de Belastingdienst nog aanvullende vragen mocht hebben naar aanleiding van de aangifte worden deze door mij beantwoord. De kosten van deze service zijn in het tarief begrepen. Informeer naar de geldende tarieven.